Akurejri pilsētā (Akureyri, Ísland), kas atrodās Islandes ziemeļu daļā un ir ceturtā pēc lieluma Islandes pilsēta, uzņēmums EMIMAR piedalijās mūsdienīgas automašīnu darbnīcas un rezerves daļu pārdošanas ofisa celtnes būvniecībā.
No SIA EMIMAR puses tika izpildīts projekts darba rasējumu izstrādāšanā. Tika veikta piegāde un celtniecības materiālu montāža– metālkonstrikciju, sendvičpaneļu, Z profila jumta seguma latojuma, materiālu apšuvums priekš jumta un sienām, logiem un durvīm.
Īpaša uzmanība tika veltīta loģistikai. Piegāde tika veikta ne tikai pa sauzemes ceļiem, bet arī ūdens (jūras) ceļiem. Kas prasīja īpašas kravu pārvadājuma prasības, lai krava netiktu bojāta un tiktu piegādāta bez aizkavēšanās.
Celtniecības objektā mūsu darbinieki veiksmīgi pierādītja savu augsto kvalifikāciju. Objekts pēc līguma noslēgšanas tika pabeigts 6.menišu laika saskaņā ar celtniecības grafiku

timber2

Uzņēmums EMIMAR ir pabeidzis darbus objektā Tirdzniecības centrs “PROMO Cash&Carry”, Liepāja.  SIA Emimar šai objektā veica ventilējamās fasādes sistēmas piegādi un uzstādīšanu un jumta „pīrāga” materiālu piegādi un montāžu. 

Materiāli:
Jumta pīrāgs: trapecveida profils T135P Blachy Pruszyński, akmens vate Rockwool, PVC jumta seguma membrāna Protan SE 1,5
Jumta virsgaismas: lentveida virsgaismas un dūmu lūkas Essmann.
Fasādes: ventilējamās fasādes sistēmas Fundermax un Ruukki

promo lv